Tým Hydra Racing Pilsen absolvoval další závod


Tým se umístil na 5. místě i přes komplikace na začátku závodu

Navzdory nepříznivému startu a omezené kapacitě energie tým nezahálel a dokázal se s výzvou poprat co nejlépe. Výsledek? Skvělé 5. místo!

Jak ohodnotil výkon jeden z členů týmu?

“Závod jsme odstartovali s penalizací 15 minut. V úvodu závodu jsme doháněli ztrátu, navíc jsme měli nevýhodu v podobě cca 70% kapacity energie oproti maximální povolené. Nebyli jsme schopni sestavit kombinaci baterií, která by měla větší kapacitu.

Přestože jsme odstartovali v nevýhodné pozici, drželi jsme si čtvrté místo. Měli jsme však nedostatek energie a podle předpovědí nám těsně vycházela energie v bateriích. Hrozilo, že ke konci závodu budeme muset využít experimentální super kondenzátory, abychom mohli závod dojet.

I přes naše problémy s penalizací a třetinovou kapacitou baterií jsme se umístili celkem pěkně na 5. místě. Poslední půl hodinu nás nejvíc brzdil nedostatek energie, který jsme několikrát kompenzovali použitím super kondenzátorů. Tento závod jsme vzali jako výzvu, kterou jsme obstojně zvládli. Pokud bychom startovali za běžných podmínek, mohli jsme stát na bedně.”

Tento výsledek nám ukazuje, že i přes nepříznivé podmínky a technické komplikace je Hydra Racing Pilsen schopna dosáhnout skvělých výsledků.

Děkujeme všem, kteří tým podpořili a my se těšíme na další závodní výzvy!





Další novinky

#BLOG: Tvořte obsah pro cílovou skupinu, ne pro sebe

V této době plné reklamních sdělení, fotek a videí, podcastů a textových toků myšlenek, je stále více těžké prorazit. Nejlepším, ne však nejsnazším způsobem je vytvořit...

Pojďte s námi hodit „Marketing talk“

Baví vás poslouchat podcasty? Pokud je vaše odpověď „ano“ a k tomu se zajímáte o marketing, pak vaše srdce pravděpodobně zaplesá. Naši markeťáci Raduš s Krisem pro vás připravili...

FPV piloti se utkali na historické zřícenině hradu Buben u Plzně.

Spojením moderních technologií a historie může vzniknout neopakovatelná atmosféra! O tom jsme se přesvědčili o víkendu 15. a 16. srpna, kdy se zdatní piloti závodních dronů utkali v...